Шаблоны Joomla 3.5

Інтермаг Картопля

Сорти картоплі сильно відрізняються між собою довжиною вегетаційного періоду: від ранніх до пізніх. На початковому етапі розвитку корені ростуть майже горизонтально і тільки пізніше змінюють напрямок росту в глибину. Клубні служать для вегетативного розмноження. Період огрубіння столонів починається практично безпосередньо перед початком цвітіння. Протягом всього періоду розвитку клубнів, починаючи від їх зав’язування і практично до закінчення вегетації, рослина потребує правильного живлення і збалансованого режиму температури та вологості.

Повноцінний режим живлення обумовлює технологічні, продовольчі та насінневі якості клубнів картоплі. Проте, для нормального росту, розвитку та отримання високих врожаїв клубнів, крім азоту, фосфору і калію, картопля повинна бути в достатній мірі забезпечена кальцієм, магнієм, залізом, а також бором, марганцем, молібденом, міддю і цинком.

Позакореневе підживлення прискорює дозрівання клубнів, стимулює відтік накопичених речовин з гички у клубні, що не тільки прискорює їх дозрівання, але й підвищує вміст крохмалю та підвищує врожай.

Вищевказані етапи розвитку культури були враховані при розробці комплексної програми з листкового підживлення картоплі.

З урахуванням вимог картоплі до живлення було розроблене багатокомпонентне добриво Інтермаг-КАРТОПЛЯ – концентроване, рідке добриво, призначене для позакореневого підживлення всіх сортів картоплі: споживчої і кормової. Дане добриво підвищує кількісно-якісні показники врожаю і стійкість рослин до хвороб; містить грамотно збалансований набір мікроелементів, що відповідає вимогам до живлення даного виду рослин. Мікроелементи, що входять до його складу, знаходяться у легкозасвоюваній рослиною хелатній формі, що гарантує їх повне, якісне і ефективне засвоєння поверхнею рослин.

 

N
MgO
SO3
B
Cu
Fe
Mn
Mo
Zn
Ti
Склад (% маси)
15,0
2,5
2,5
0,4
0,2
0,3
0,6
0,005
0,65
0,03
Склад (г/л)
185,0
31,0
31,0
5,0
2,5
3,7
7,4
0,06
8,0
0,4

Cu, Fe, Mn, Zn – зхелатовані EDTA.

Постачається в каністрах по 20 літрів.

Рекомендований розхід добрива при одному позакореневому підживленні – 2 л/га. Середній розхід робочого розчину – 300 л/га. Рекомендована кількість позакореневих підживлень на протязі вегетаційного періоду – 2 підживлення.

Чому Інтермаг-КАРТОПЛЯ ?

♦ склад добрива повністю відповідає вимогам картоплі до живлення;
♦ підвищує стійкість рослин до засухи, зміцнює фізичний стан рослин і підвищує стійкість до патогенів;
♦ якісно підвищує вміст крохмалю у врожаї;
♦ стабільне в робочих розчинах, не забиває форсунок оприскувача;
♦ є висококонцентрованим добривом (розхід при одному підживленні – 2 л/га);
♦ містить мікроелементи в хелатній, легкодоступній для рослин формі;
♦ містить титан (Ti) — активізатор росту рослин, що дозволяє якісно покращити вбирання кореневою системою рослини азоту, калію, фосфору та інших складників з грунтового розчину.